skip to Main Content
2020-09-17 Hildegardfest

2020-09-17 Hildegardfest

Vi firar Hildegards dag den 17 september kl 10-18 med Annika Norin 
 
Hildegard av Bingen föddes 1098  och dog den 17 september 1179
 
 Från år 1141 växer en helhetsläkekonst fram, uppdelad i flera stora verk. I läkekonsten ingår kost, örter, kryddor, musik, visionsbilder, ädelstenar och tankarna kring de 35 livsförtjänsterna. Balansen mellan dessa och tankarna kring kroppen och själens samverkan knyter samman läkekonsten.  Annika Norin örtpedagog kommer till oss och visar hur man kokar Hildegards hostdryck av örter och berättar mer om Hildegard och hennes fantastiska liv.
 
I butiken spelar vi Hildegards musik och cafet finns två olika örtteer, varför inte köpa äppelkakan med nervfyllning till teet. 
 
Varmt välkomna på Hildegard fest drop-in under dagen.
Back To Top